<< terug naar behandelingen overzicht

Valmont facials.

De Valmont kliniek

Gebouwd in 1905 op de heuvels van Montreux met een uitzicht over het meer van Geneve, was de Valmont kliniek een van de eersten die zich concentreerde op gezondheid en wellness. Al snel kwamen er politieke en artistieke beroemdheden van over de hele wereld. Door latere vernieuwingen werd de Valmont kliniek de eerste Zwitserse kliniek die volledig gewijd was aan plastische chirurgie.

Al vanaf het begin voorkomt Valmont de zichtbare tekenen van huidveroudering dankzij celtherapie en in het jaar 1985 worden de medische crèmes cosmetisch geschikt gemaakt. Celtherapie is de meest intensieve vorm van huidverzorging en pakt huidveroudering op doeltreffende wijze aan.

Behandelingsrituelen:

Sources de Bisses (hydratatieritueel)
Dit hydratatieritueel lest de dorst van de meest vochtarme huid. De opperhuid krijgt haar vitaliteit terug, de huidskleur krijgt een gezonder aanzien en droogtelijntjes worden gladgestreken. Na deze behandeling, die men absoluut moet ervaren, voelt uw huid zo fris als ochtenddauw.

Vitality of the Glaciers (energieritueel)
Vitaliserende behandeling voor een huid die een te kort heeft aan energie. Deze herstellende, antiverouderende behandeling geeft stevigheid en een verjongende werking aan de huid.

Snow bright (glansritueel)
Deze behandeling is speciaal gericht op antiveroudering. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans.

Peaks of Firmness (versteviging en anti-rimpel)
Innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.

<< terug naar behandelingen overzicht

adres

Blekerstraat 26
2222 AN Katwijk
071 402 36 15

 

 Dinsdag 19 december 2017 
heeft Dr. Babak
weer spreekuur
van 15.00
-16.15

ANBOS  facebook