<< terug naar behandelingen overzicht

Babor facials

Babor Skinovage Px treatments

Onze Babor Skinovage Px treatments zijn gericht op de verschillende huidtypes en de daarbij behorende behoeftes van de huid. Laat u adviseren en ontdek uw individuele verzorgingssysteem. Om te bepalen welke Skinovage Px treatment bij u past, kijken onze schoonheidsspecialistes naar de twee belangrijkste kenmerken van de huid:

  • Het huidbeeld, dat genetisch bepaald is. Hierbij maken wij onderscheid tussen een droge, vette en gemengde huid
  • De toestand van de huid, die bepaald wordt door moderne leefomstandigheden zoals milieu-invloeden, stress en voeding. Hierbij maken wij onderscheid tussen een gevoelige huid en een veeleisende huid/huid die herstel nodig heeft.
  • Afgestemd op het huidtype en de daarbij behorende behoeftes van de huid, kan uitstekende cosmetica de huid precies geven wat ze nodig heeft. Als de huid optimaal verzorgd en effectief tegen negatieve invloeden beschermd is, komt de huid van binnen en buiten in balans en straalt de huid.
Skinovage Px Reinigings treatment
Huidanalyse, reiniging, peeling,verwijderen van onzuiverheden en een verzorgend masker
30 min
Skinovage Px Basis treatment
Huidanalyse, reiniging, peeling,verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage en een verzorgend masker
50 min
Skinovage Px Complete treatment
Huidanalyse, reiniging, doorbloedingsmasker, enzyme peeling, verwijderen van onzuiverheden, ampul, gezichtsmassage en een verzorgend masker
75 min

Extra's in uw gezichtsbehandeling:

Ampullencrash
Crash van 5 ampullen met een 8x sterkere werking dan crème, deze vullen alle tekorten aan in de huid en maken de huid zacht en soepel.
 
Collageen Biomatrix vliesmasker
Dit masker verstevigt de huid met gevriesdroogd collageen en herstelt het vochtgehalte met hyaluronzuur.
 
Thermo modellage masker
Dit thermisch gipsmasker stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de opname van werkstoffen verhoogt.
 

Anti-aging serie HSR®

Al vanaf het 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Omgevings gerelateerde oorzaken zoals UV-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen ervoor dat de huid droger en dunner wordt, haar stevigheid verliest en zich langzamer regenereert.

Met de anti-aging serie HSR® bestrijdt Babor de huidveroudering met een combinatie uit high-tech en natuurlijke plantaardige werkstoffen: Het HSR®-Lifting-Complex verleent de veeleisende huid langdurig nieuwe energie voor een jonger uiterlijk. Het bestaat uit Multitendyn, een extract uit sojabonen en erwten, dat de huidelasticiteit verbetert, vochtigheid schenkt en beschermt tegen vrije radicalen. Phytinezuur, wat uit rijstklei gewonnen wordt, beschermt tegen huidveroudering ten gevolge van omgevingsinvloeden. Door zijn rijke bestanddelen is deze serie ideaal voor de oudere huid .

HSR de luxe - Ultimate Anti-Aging Treatment
Ultiem anti-aging effect - Maakt de huid zichtbaar gladder, strakker en jeugdiger. De huid ziet er regelmatiger, gelijkmatiger uit met fijne poriën. Bovendien worden de gezichtscontouren verstevigd.
90 min

* Alle HSR behandeling zijn incl. Huidanalyse, reiniging, peeling, gezichtsmassage en een verzorgend masker

Reversive- morgen mooier dan gisteren

U wilt graag uw individuele schoonheid behouden en kleine gebreken laten verdwijnen?
De oplossing: de innovatieve BABOR anti-aging serie REVERSIVE met RE-YOUTH COMPLEX. Een frisse uitstraling en een jeugdig gladdere huid zijn een algemeen schoonheidsideaal – en maken huidveroudering tot een zeer belangrijk thema in de cosmeticabranche. 
De BABOR laboratoria hebben daarom de anti-aging serie REVERSIVE met het RE-YOUTH COMPLEX ontwikkeld.
In het RE-YOUTH COMPLEX werken de Performance-werkstoffen Telovitin, Agicyl, Epocyl en Lumicol in synergie met elkaar. 

Voor een stralende, individueel jeugdigere uitstraling. De huid ziet er strakker, gladder en gelijkmatiger uit en voelt zijdezacht aan.

Reversive anti-aging treatment                                             

Huidanalyse, reiniging, peeling(fruitzuur), armverfrissing, lip volume massage, lifting massage, hand en arm massage, oogmasker, masker incl muscle relaxation, afsluitende verzorging.

                   120 min.              
   

DR. Babor Biogen Cellular

In nauwe samenwerking met Dr.Konig, een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van plastische chirugie, heeft Babor op basis van jarenlange kennis en ervaringen de serie Doctor Babor ontwikkeld . Deze buitengewone verzorgingslijn op de grens van de geneeskunde verbindt de nieuwste stand van de wetenschap en geneeskunde met de ervaring van de tientallen jaren in de omgang met zeer efficiente werkstoffen, het creeëren van optimale verzorgingsfundamenten en de ontwikkeling van innovatieve behandelingsmethoden.

Intensieve huidvernieuwing met het unieke Biogen Plant Extract. Waarborgt sensationele successen in de cosmetische pre- en post operatieve verzorging. Niet alleen bij operaties, maar dit geeft ook schitterende resultaten bij littekens (o.a. van acné), grove poriën, pigmentvlekken, pigmentverstoringen, onregelmatigheden, rimpels, matte, glansloze en vale teint.

Skin Renewal Treatment
De huid met zachte fruitzuren vanuit de diepte vernieuwen. Voor een stralende, zichtbaar verfijnde en gladdere teint.
 45 min.
Regenerative Post-/Preparatory Treatment
Stimuleert de huidregeneratie op intensieve wijze en optimaliseert de weefselkwaliteit. Vooral geschikt als voorbereiding en als nazorg bij een chirurgische ingreep.
 60 min.
Cooling Post Treatment
Intensieve verkoeling en onmiddellijke kalmering na extreme belasting van de huid (bijv. na een chirurgische ingreep). Voor een zichtbaar ontspannen, vernieuwde huid.
 60 min.

Derma Cellular

Het zachte alternatief voor een schoonheidsoperatie. U bereikt zodoende in pure cosmetische zin overtuigende resultaten, die lijken op die van een rimpelinspuiting, botox- of laserbehandeling.

Ultimate Face lifiting
Verstrakkende en intensieve lifting voor het gezicht, die het collageennetwerk verstevigt en gladmaakt. Voor een zichtbaar jeugdigere uitstraling.
90 min.
Detoxifying Vitamin Treatment
Ontgiftende behandeling voor een belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij: een vermoeide/vale teint, huidveroudering, huid met stress symptomen (irritaties en onzuiverheden) en couperose
90 min.

Neuro Sensitive Cellular

De oplossing voor de droge, gevoelige en eczeem huiden! De producten verzachten roodheden, voorkomen jeuk door droogte en bacteriën, herstellen het vochtgehalte, voorkomt schilfering door droogte en bouwt een nieuwe beschermende zuurmantel op in de huid.

Neuro Sensitive treatment
Kuur van 4 behandellingen in 2 weken. Deze behandeling herstelt de zuurmantel, het vochtgehalte en kalmeert de roodheden in de huid. De behandeling wordt gestart met een fruitzuurpeeling om de zuurgraad en het vochtgehalte van de huid te herstellen en de irritaties en ontstekingen te verminderen. De 3 vervolgbehandelingen kalmeren en voeden de huid. Dit geeft een zichtbaar resultaat in slechts 2 weken tijd geeft! De huid is gekalmeerd, schilfert niet meer, voelt zacht en soepel aan en ziet er rustig uit.
60 min.
Neuro Sensitive treatment - Hyper Sensitive skin
Deze speciale behandeling is voor de allergevoeligste huiden die geen enkel product kunnen verdragen. Het bouwt de weerstand in de huid op, herstelt het vochtgehalte, remt irritaties en ontstekingen en maakt de huid weer zacht en soepel
45 min.

Purity Cellular

Lijdt u in stresssituaties onder een extreem onzuivere huid? 
Dan is PURITY CELLULAR de juiste keuze. Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten een optimale werkstofcombinatie tegen acute, door stress veroorzaakte huidonzuiverheden ontwikkeld, die op alle niveaus de vorming van puistjes aanpakt. Bestaande puistjes worden zodoende snel en effectief gereduceerd en vorming van nieuwe wordt voorkomen.

Purity Cellular treatment

1. Start Reductie van papels en puistjes. Bij een onzuivere huid met veel papels en puistjes adviseren wij eerst een intensieve verzorging thuis met de Purity Cellular producten voor tenminste 2-4 weken. Door de consquente verzorging worden de onzuiverheden sterk gereduceerd. De huid is zodoende optimaal voorbereid op de diepgaande behandelingskuur.

2.Dieptereiniging en versterking van de huid De onzuivere huid vertoont naast een verhoogde talsproductie een overmatig sterke verhoorning. De behandelingskuur reguleert beide factoren. Het aantal behandelingen in een kuur is afhankelijk van de huidtoestand.

     75 min. per behandeling.      

 Bestel hier uw Babor producten in de webshop.

 

<< terug naar behandelingen overzicht

adres

Blekerstraat 26
2222 AN Katwijk
071 402 36 15

 

 Dinsdag 19 december 2017 
heeft Dr. Babak
weer spreekuur
van 15.00
-16.15

ANBOS  facebook