Handen & voeten

Manicure

Een manicure is een weldaad voor uw handen. Bij een manicurebehandeling worden de nagels in vorm gevijld en eventueel gelakt. Tevens worden uw handen gemasseerd met een speciale crème om de huid te hydrateren en te verzachten. Wij werken met handverzorgingsproducten van het merk Babor.

Gelnagels

Als u geen mooi gevormde, lange nagels heeft, kunnen gelnagels uitkomst bieden. Wij kunnen korte, afgebrokkelde nagels weer fraai maken met behulp van een tip die over de eigen nagel geplakt wordt, maar het is ook mogelijk de gel rechtstreeks op de eigen nagel aan te brengen. Dit is ideaal voor diegene die van zichzelf al lange nagels hebben, maar de nagels willen verstevigen. Gelnagels zijn ook mogelijk toe te passen op de teennagels.

Pedicure

De voeten worden vaak overgeslagen als het om verzorging gaat, terwijl we er een groot gedeelte van de dag op lopen of staan. Voeten krijgen dus heel wat te verduren! Als u uw voeten mooi en gezond wilt houden of van uw klachten af wilt, is een bezoek aan onze pedicure een aanrader. Er kan een keuze gemaakt worden tussen een cosmetische voetverzorging of pedicure. Cosmetische voetverzorging is geschikt als u geen problemen aan voeten of teennagels heeft. Bij voeten met problemen als eelt, in groeiende teennagels of eksterogen, is een pedicure behandeling goed.

Wij hebben een pedicure die bevoegd is om voeten die speciale verzorging (zoals reuma of diabetes)nodig hebben, te behandelen.

Soak Off Gellak

De laatste trend op het gebied van nagellak is de Soak Off Gellak. Deze gel nagellak is er in verschillende prachtige kleuren. Het bijzondere aan deze gellak is de duurzaamheid: de lak blijft maar liefst 2-3 weken mooi zitten. De gellak is een echte lak (dus geen versteviging van de nagels), maar met de voordelen van een gelnagel. Als u de lak wilt verwijderen, dan kunt u dat eenvoudig doen met aceton. Zonder de nagel te beschadigen! Soak Off Gellak: een echte inovatie!

Astonishing gelproducten: alle producten uit voorraad leverbaar!

Om onze klanten goed van dienst te zijn leveren wij alle Astonishing gelproducten uit voorraad.

Kom langs in onze salon voor meer info!

adres

Blekerstraat 26
2222 AN Katwijk
071 402 36 15

 

 Dinsdag 19 december 2017 
heeft Dr. Babak
weer spreekuur
van 15.00
-16.15

ANBOS  facebook