Bodycare

Lichaamsbehandelingen kunnen dienen voor diverse doeleinden. Wilt u relaxen en een behandeling voor meer energie? Of misschien om uw lichaam te verstevigen of uw huid mooier te maken? Om te ontgiften en af te slanken kan een lichaamsbehandeling ook van nut zijn. Beautycentre Cocoon heeft het allemaal in huis. Met de producten van het merk Babor kunnen wij voor u de juiste lichaamsbehandeling verzorgen.

Een rugbehandeling, buste behandeling, verstevigen van probleemzones, reinigen van de oneffen huid, algenpakkingen, diverse massages (onder andere Hot-stone massage), er zijn veel opties als het om een lichaamsbehandeling gaat. Vraagt u onze speciale brochure aan met alle informatie over de diverse mogelijkheden.

Voor in de zon verkopen wij producten van de zonnelijn van Babor. Met de producten van het Babor Sun Care Systeem kun je ongestoord genieten in de zon! Het is beschermend en anti-aging, de twee factoren die aandacht vragen bij het zonnen. Babor heeft ook een mooie lijn met zelfbruiningsproducten.

adres

Blekerstraat 26
2222 AN Katwijk
071 402 36 15

 

 Dinsdag 19 december 2017 
heeft Dr. Babak
weer spreekuur
van 15.00
-16.15

ANBOS  facebook